top of page

FJELL- OG 
FJORDOPPLEVELSER
I NORGESTOPPEN

STORVILTJAKT
FJELLØRRETFISKE
ELGSAFARI
KOKKEKURS
JULEBORD

Inn%20mot%20sota%20s%C3%A6ter_edited.jpg
På Reinheimen Lodge kan du velge eventyrlige opplevelser fra øverste fjellhylle. Vi tilbyr komplette pakker med aktivitet, måltider, overnatting, guide og gjerne utstyrsleie.

Skreddersydd fjell- eller fjordeventyr?
Ta kontakt, så er du snart på tur!
Fjellspire_Stine_Reinheimen-7.jpg

KOKKEKURS 
VILTCHEF

Vilt dyktige Kristin Langlais kvesser knivene og smaksløkene, og inviterer til to kokkekurs på Reinheimen Lodge helger i oktober. På menyen: Storvilt fra elg, rein og hjort - som du selv tilbereder under kyndig veildening. Velkommen!

J1190406.DNG.p.jpg

JULEBORD PÅ LODGEN

Kom i stemning og del en minnerik kveld i perfekte omgivelser: Mellom tømmerveggene på Reinheimen Lodge serveres treretters middag, og biblioteket og Reinheimen Bar gir ypperlige rammer for trivelig lag. 12 sengeplasser på lodgen og totalt 20 i nærområdet

Fjellspire_Stine_Reinheimen-11.jpg

FIRMATUR ELLER SEMINAR

Midt i fjellheimen - tett på Fjord-Norge: Reinheimen Lodge er lett å nå og vanskelig å forlate. Alle fasiliteter, flotte fellesarealer, matservering og overnatting i nydelige dobbeltrom og unike Arctic Dome glampingtelt. Reinheimen Bar har alle rettigheter og nærområdet byr på mange aktiviteter.

08c13e7100a9496ebca0329b90b5bf68.jpg

FRA FJELL TIL FJORD

Opplev indrefilten av Fjell- og Fjord-Norge på én og samme fjelltur med natur, mat og turfølge fra øverste hylle. Velkommen til tre eventyrlige dager gjennom Breheimen ned til Hjelle i Stryn.

Hjorten.jpg

EKSKLUSIV STORVILTJAKT 

Opplev høyfjell og fjord, høsten og storviltjakta på sitt aller beste. Våre lokale guider tar deg med på et eventyr du vil leve lenge på, med eksklusiv jakt i storslått natur med flott vilt.

IMG_5398 (1).jpg

TIL FJELLS ETTER ØRRETEN

Opplev fjellørretfiske på sitt aller beste i Skjåk Almenning! Lokale storfiskere tar deg med til "hemmelige" ørretvann opp mot 1500 meter over havet med stor sjans for både napp og rugger.

cycling_hardangervidda_telemark_eastern_

ELEKTRISKE
SYKKELTURER

Elektrisk eventyr! Vi tråkker til med guidet elsykkeltur gjennom hjertet av Fjell-Norge og helt ned i fagre Hjelle i Nordfjord. Lettråkket sykkeltur gjennom spektakulær natur og måltider. Er du gira? 

188427967_332084208274258_34485161917674

ELGSAFARI PÅ 
ELSYKKEL

Safari i Skjåk - etter elg på elsykkel? Javisst! Lydløst ruller vi inn i elgmekkaet Bråtå på to hjul - med nær garanti for å se flere titalls elger beite helt inn til felgen. Vi formidler elsykler - og tilbyr også elektrisk hjortesafari.

IMG_3353.jpg

TOPPTURER
RANDONNÉE

Gjør som Bjørnson - velg deg april! På våren byr Strynefjellet på fantastisk vær og skiføre - og en halvtime i bilen senere kan du oppleve full sommer i Hjelle og Stryn. Ses i høyden - med eller uten guide!

Reinheimen Lodge samarbeider med dyktige guider i Naturopplevingar,
Skjåk Adventure, Explore Skjåk og Jotunheimen Husky Lodge.
Kontakt oss for skreddersysydde fjelleventyr!
Storviltjakt i Reinheimen eller Breheimen

Skjåk Almenning byr på eventyrlige jaktmuligheter. Vi jobber med å få på plass pakker for villreinjakt med guide. 

Randonnéehelg i pudderparadis

Breheimen Lodge byr på fantastisk skikjøring og garantert gode snøforhold i øst eller vest. Vi formidler både overnatting, randonnéeutstyr og skiguider! 

Finn toppformen i Breheimen

Topptursamling med en rekke spektakulære stortopper på vårskiturmenyen servert av lommekjente skiguider.

Huskytur med ditt eget hundespann i Reinheimen

Finnes det en mer storslått måte å oppleve fjellheimen på, enn i følge med firbeinte venner i ditt eget huskyspann?

Vilt, vakkert og vått - rafting i Breheimen

Ta deg vann over hodet på herlig vis - i viltre fjellelver ombord i en leken raftingflåte!

bottom of page