top of page

Reinheimen Lodge

IMG_5398 (1).jpg

Eventyret kaller

Trekkes du mot storslåtte fjell, verdenskjente fjorder og friluftsliv i den absolutte Norgestoppen? Reinheimen Lodge ligger midt i smørøyet!

Midt i Fjell-Norge – tett på Fjord-Norge

Perfekt beliggende mellom fjellmetropolen Lom og fjordidyllene Stryn og Geiranger finner du Reinheimen Lodge, på den historisek fjellgården Heggli. 
 

Vakkert plassert ved
Heggbottvatnet midt mellom nasjonalparkene Reinheimen og Breheimen, kan du på Reinheimen Lodge overnatte og spise godt omgitt av opplevelser fra øverste fjellhylle.

På lodgen serveres frokost, tallerkenretter og middag på forhåndsbestilling. Vedfyrt badestamp til leie ved vakre

Heggebottvatnet.  

 

Lodgen er et perfekt utgangspunkt for turer til mange av Norges største
turistattraksjoner.

Book fjelleventyr >
Fiske_MysubyttaCathrine Dokken - Nasjona

Historie

På Reinheimen Lodge sitter historien i veggene og lever videre i fjellheimen rundt deg.

Den historiske fjellgården som Reinheimen Lodge ligger på var en gang to gårdsbruk. På det øverste bruket, Søre Heggebotn finner du i dag gamle hus fra 1880-tallet med masse spennende historie i tømmerveggene - og muligheten til å bo slik gårdsfolket gjorde for 150 år siden. Et gammelt tømmerhus fra gården er flyttet til Maihaugen på Lillehammer.

Det fortelles at gården en gang var eid av en gammel gullgraver som fant gull i fjellene i Breheimen. 

Våningshuset som i dag rommer Reinheimen Lodge har tidligere vært bosted for Norges kanskje sprekeste postbud: To ganger i uka gikk han over fjellet og ned i verdensarvfjorden Geiranger. 

I dag har vi funnet nytt gull på tuftene av de to gamle gårdene, og gleder oss til å vise deg alt Breheimen Lodge og fjellheimen og fjordriket rundt har å by på!

IMG_6569.jpeg

Fasiliteter

Reinheimen Lodge tilbyr spennende overnatting i fire dobbeltrom i lodgen og i to frittstående dometelt.

På Reinheimen Lodge kan du leie vedfyrt badestamp og robåt for ørretfiske og bading. Vi samarbeider tett med fjell- og sykkelguider, og selger unik storviltjakt etter villrein og hjort med eller uten guide.

I vinterhalvåret og ukedager vår og høst kan Reinheimen Lodge leies i sin helhet til private lag, familietreff og firmaturer – med eller uten kokk. 

 

Vårt mål er å gi deg en god opplevelse og et godt minne om du er på gjennomreise, ønsker en base for dagsturer eller vil benytte deg av det naturen i nærområde har å tilby.


IMG-6647.jpg

Beliggenhet

Skjåk har en unik beliggenhet som gir deg tilgang til det beste fra både øst og vest, fjell og fjorder.

I dagsturavstand fra Reinheimen Lodge ligger Geiranger, Stryn Sommerskisenter, Loen Skylift, Nasjonal turistveg Gamle Strynefjellsvegen, Lom nasjonalparklandsby, Galdhøpiggen og Besseggen. I nærområdet finner du Norges kuleste utendørsbad på Dønfoss, eventyrlige Sota Sæter, lokalmatfatet Billingen, hoerlig historiske Grotli Høyfjellshotell, rafting og fjellriding - samt to fantastiske nasjonalparker. 

Innlandsklimaet her gir svært lite nedbør og gjør Skjåk til et av de tørreste stedene i Norge, det er faktisk kun noen få steder i Sør-Europa som er tørrere. Perfekt for eventyrlige ferieopplevelser!

IMG_6455.jpeg

Fire fantastiske årstider

Sommer

Høysesong med fulle hus og fullt tilbud! I kjøkkenet på lodgen tryller vår spanske kjøkkensjef fram kortreiste godbiter og spanske spesialiteter. Breheimen Bar er åpen og det er mulig å bestille seg frokost før dagens eventyr og vedfyrt badestamp for deg som ikke vil sova burt sumarnatta.

Høst

Jakt og fiske står i høysetet i Reinheimen og Breheimen, og på alle kanter rundt oss eksploderer høstfjell og fjorder i farger. 
Kjøkkenet på Reinheimen Lodge tilbyr guidet storviltjakt og ørretfiske, samt åpen restaurant mot forhåndsbestilling hver kveld. Fra høstferien kan lodgen leies for lukka lag. 

Vinter

Reinheimen Lodge møter vinteren med julebord i helgene. Midtvinters er Reinheimen Lodge stengt, men leies ut til private grupper og bedrifter.
Reinheimen Lodge byr på eventyrlige vintere, med store snømengder og milevis av preparerte langrennsspor og fantastiske toppturer på ski. 

Vår

Topptureldoradoet Skjåk mottar enorme snømengder fra Vestlandet, noe som kombinert med noen av Norges høyeste fjellområder gir
fantastiske forhold for vårskiturer og toppturer.

I mai kan du en time etter skituren oppleve full sommer i Fjord-Norge! Lodgen er betjent fra påske.

Skjerm.JPG
bottom of page