top of page

Lunsj 

FORRETTER

Fylt laks ...................................................................... 120,-
Seranokrokkets .................................................... 130,-
Kongereker innbakt i risnuddles ............. 160,-
Cesar salat ............................................................... 125,-

HOVEDRETTER

Hjemmelaget biffburger av elg .............. 270,-
Reinsdyrlasagne ................................................ 230,-
Filet mignon med trøffelsaus ................... 360,-
Entrecote peppersaus ................................... 290,-
Stekt fjellørret ....................................................... 260,-

Tapas m/lokal vri (min 2 personer) ........ 330,-

Kokkens spesialitet kjekjøtt m/ris og
pommes frites ....................................................... 350,-
Walesca m/kveite ............................................... 280,-

DESSERTER

 

Osteplate .................................................................. 130,-
Frukt panacota ...................................................... 95,-
Eplekake med vaniljeis og karamell-     

saus ................................................................................ 75,- 
Brunostmousse .................................................... 110,-
Strawberry flambe ............................................. 115,-

SMØRBRØD  

Røkelaks med eggerøre ............................................... 95,-
Spekemat med eggerøre og brød ........................ 75,,-- 
Elgkarbonade smørbrød og stekt løk .................115,-
Egg og bacon med stekte poteter og brød .... 95,-


VARME RETTER

Cesar salat ............................................................................. 125,-
Kjøttsuppe .............................................................................. 120,-
Rømmegrøt ........................................................................... 145,-
Spekemat .................................................................................. 79,-
Kjøttkaker med poteter og kålstuing ................... 170,-
Omelett  med salad og brød....................................... 130,-
Fish & chips ............................................................................. 180,-
Spagetti carbonara ........................................................... 175,- 
Kyllingfilet med salat og pommes ......................... 180,-

Hele dagen

BARNEMENY 

Pannekake med blåbær .................................................. 55,-
Kylling nuggets & pommes frites ............................... 95,-
Pølse & pommes frites ........................................................ 95,- 
Burger & pommes frites .................................................... 115,-

VEGATAR 

Burger ........................................................................................... 170,-
Lasagne ....................................................................................... 140,- 
Stekte grønnsaker ................................................................ 125,- 
Salat ................................................................................................ 110,-


Kaffe og kaker .......................................................................... 70,- 
Vaffel ............................................................................................... 60,- 
Eplekake/krem og karellsaus ........................................ 60,-

bottom of page