top of page

VÅRSKITURER
LANGRENN

TOPPTURER
ALPINT

FJORDSAFARI
MOTORSYKKEL

Grotli_DSC01598-scaled.jpg
Lange, lyse dager, veldig ofte høytrykk  - og snø i massevis til godt etter nasjonaldagen. Våren blir knapt mer eventyrlig enn på Reinheimen Lodge - vi sesongåpner 1. mai!
Reinheimen Rando.png

TOPPTURER

Rundt Reinheimen Lodge finner du en rekke storslåtte toppturmål. Lodgen ligger mellom nasjonalparkene Breheimen og Reinheimen, og er et flott utgangspunkt både for 2000-meterstopper og merkede kvisteløyper. 

Grotli_DSC01598-scaled.jpg

VÅRSKITURER

Høyfjellet rundt Reinheimen Lodge har ofte flotte skiforhold til langt inn i juni måned. Ankomsten i bil er enkel og turmålene tallrike. Spør oss gjerne om turtips! Stryn Sommerskisenter ligger også i nabolaget.

Valdresflye.jpg

MOTORSYKKEL

Hos Reinheimen Lodge blir både motorsykler og bikere tatt godt vare på, med tilrettelagte fasiliteter for lange dager på veien og myk landing i form av måltider, fasiliteter og overnatting fra øverste fjellhylle. Og veier, fjorder og fjell i verdensklasse!

cycling_hardangervidda_telemark_eastern_

ELEKTRISKE
SYKKELTURER

Elektrisk eventyr! Vi tråkker til med guidet elsykkeltur gjennom hjertet av Fjell-Norge og helt ned i fagre Hjelle i Nordfjord. Lettråkket sykkeltur gjennom spektakulær natur og måltider. Er du gira? 

Grotli-4.jpg

LANGRENN

Snørike og snøsikre Skjåk har lang sesong for preparerte langrennsløyper. Som regel kommer de første løypene i oktober med langrennsføre helt til godt over 17. mai.

grotlirenna-utfor.jpg

ALPINT

I nabolaget til Reinheimen Lodge finner du alpinanlegg på Grotli Skisenter og hele to sommerskisentre: Stryn og Galdhøpiggen.

Vi tilbyr skreddersydde pakker med overnatting, servering og aktiviteter for grupper og firmaer. Ta kontakt.
bottom of page