Fjellspire_Stine_Reinheimen-7.jpg

VILTKOKK
Helgekurs

 

Gjennomføres høsten - 22, dato kommer.: 

 

Kursene inkluderer overnatting

i to døgn på dobbeltrom eller

Arctic Dome, samt alle måltider og råvarer til å utvikle deg til en sann viltkokk.

Maks 12 deltakere.

3500,- per pers på dobbeltrom

5000,- per pers på enkeltrom

Fjellspire_Stine_Reinheimen-15.jpg
Fjellspire_Stine_Reinheimen-18.jpg

Vilt dyktige Kristin Langlais kvesser knivene og smaksløkene, og inviterer til to kokkekurs på Reinheimen Lodge i høst. På menyen står storvilt fra elg, rein og hjort - som du selv lærer å tilberede med førsteklasses råvarer fra fjellheimen rundt lodgen.

Kokkekursene krever ingen forkunnskaper, og byr foruten lærerike økter på kjøkkenet på nydelig måltider og herlig overnatting på nyrestaurerte Reinheimen Lodge.

Program fredag

Fredag

Kl 19:00

Oppmøte på Reinheimen Lodge i Skjåk. 

Velkomstdrink, omvisning og første møte med gruppa og kursholder Kristin Langlais.

Treretters middag med lokale råvarer og smaker fra fjellet.

Overnatting i dobbeltrom eller Arctic Dome.

Program lørdag

Fredag

Kl 19:00

Oppmøte på Reinheimen Lodge i Skjåk. 

Velkomstdrink, omvisning og første møte med gruppa og kursholder Kristin Langlais.

Treretters middag med lokale råvarer og smaker fra fjellet.

Overnatting i dobbeltrom eller Arctic Dome.

Program søndag

Fredag

Kl 19:00

Oppmøte på Reinheimen Lodge i Skjåk. 

Velkomstdrink, omvisning og første møte med gruppa og kursholder Kristin Langlais.

Treretters middag med lokale råvarer og smaker fra fjellet.

Overnatting i dobbeltrom eller Arctic Dome.

Påmelding

Precio por persona:

3500, -

máx.

12 participantes

Incluido:  

  • Pensión completa dos días

  • 2 noches en habitación doble Reinheime Lodge o en carpa glamping Arctic Dome  

  • Desayuno, almuerzo y cena todos los días.

  • Chef Kristin Langlais como disertante

  • Todas las materias primas (carne de caza de alce, ciervo y reno salvaje)

​​

Equipo:  

  • Delantal

  • Ropa de trabajo

Registro:

IMG_5398 (1).jpg

Til topps etter fjellørreten