
VILTKOKK
Helgekurs
Gjennomføres høsten - 22, dato kommer.:
Kursene inkluderer overnatting
i to døgn på dobbeltrom eller
Arctic Dome, samt alle måltider og råvarer til å utvikle deg til en sann viltkokk.
Maks 12 deltakere.
3500,- per pers på dobbeltrom
5000,- per pers på enkeltrom


Vilt dyktige Kristin Langlais kvesser knivene og smaksløkene, og inviterer til to kokkekurs på Reinheimen Lodge i høst. På menyen står storvilt fra elg, rein og hjort - som du selv lærer å tilberede med førsteklasses råvarer fra fjellheimen rundt lodgen.
Kokkekursene krever ingen forkunnskaper, og byr foruten lærerike økter på kjøkkenet på nydelig måltider og herlig overnatting på nyrestaurerte Reinheimen Lodge.
Program fredag
Fredag
Kl 19:00
Oppmøte på Reinheimen Lodge i Skjåk.
Velkomstdrink, omvisning og første møte med gruppa og kursholder Kristin Langlais.
Treretters middag med lokale råvarer og smaker fra fjellet.
Overnatting i dobbeltrom eller Arctic Dome.
Program lørdag
Fredag
Kl 19:00
Oppmøte på Reinheimen Lodge i Skjåk.
Velkomstdrink, omvisning og første møte med gruppa og kursholder Kristin Langlais.
Treretters middag med lokale råvarer og smaker fra fjellet.
Overnatting i dobbeltrom eller Arctic Dome.
Program søndag
Fredag
Kl 19:00
Oppmøte på Reinheimen Lodge i Skjåk.
Velkomstdrink, omvisning og første møte med gruppa og kursholder Kristin Langlais.
Treretters middag med lokale råvarer og smaker fra fjellet.
Overnatting i dobbeltrom eller Arctic Dome.
Påmelding
Precio por persona:
3500, -
máx.
12 participantes
Incluido:
Pensión completa dos días
2 noches en habitación doble Reinheime Lodge o en carpa glamping Arctic Dome
Desayuno, almuerzo y cena todos los días.
Chef Kristin Langlais como disertante
Todas las materias primas (carne de caza de alce, ciervo y reno salvaje)
Equipo:
Delantal
Ropa de trabajo
Registro:
Consulta por correo electrónico eventyr@reinheimenlodge.no o teléfono 480 83 305
